Murt og pusset grill er nå tilgjengelig som AR-objekt

Publisert 14.07.2021

Sommer, sol og grilling. Tre ting som uten tvil hører sammen. Med Finjas siste AR-objekt får du mulighet til å planlegge, plassere og bygge denne fantastiske grillen for sommeren alle festmåltider.

En murt og pusset grill har flere fordeler. Grillen bygges i bærekraftlige materialer som ikke brenner, og som gjør at grillen kan stå ute året rundt, i regn og ruskevær. Lettklinkerblokkenes fleksibilitet gjør det enkelt å tilpasse grillen og legge til de funksjonene du ønsker.

Grillen har vært en del av Finjas brede utvalg av «gjør-det-selv» prosjekt i flere år, men nå legges et AR-objekt til den eksisterende DIY-beskrivelsen. AR gjør det mulig, ved hjelp av mobilkameraet, eller en pekeplate å plassere ut byggeprosjektet, i dette tilfellet - grillen - på den tiltenkte byggeplassen. Du kan snurre, vri og vende på grillen slik at du får et klart bilde av hvordan det ferdige prosjektet kommer til å se ut.

Finjas DIY-prosjekt inneholder alltid en komplett materialliste som med et klikk kan legges i handlekurven og siden bestilles. Vi leverer alle materialene raskt og enkelt hjem på døren til deg.

Til prosjektene finnes og en skrevet arbeidsanvisning som steg for steg viser produktenes bruksomårde og de ulike stegene i byggeprosessen. Anvisningen gir et godt bilde av hvilke byggemomenter prosjektet innebærer. I arbeidsanvisningen finnes også detaljerte tegninger for hele prosjektet.

Stammen til grillen består av Finjas Murblokk Bas, en tradisjonell lettklinkerblokk som benyttes til en rad av ulike byggeprosjekt – alt fra innervegger til uisolerte yttervegger, grunnmur, trapper og som i dette tilfellet en grill.

Grillen er et eksempel på over 50 komplette byggeprosjekt som er tilgjengelige for innkjøp på finja.no

Mura och putsa din grill