Finjas nye digitale verktøy forenkler mengdeberegningen ved støping

Publisert 23.09.2021

Betongprodusenten Finja fyller på med en stadig mer komplett verktøykasse med ytterligere et nytt og nyttig verktøy. Denne gangen presenterer selskapet en ny mengdebergner som gjør det lett å beregne riktig antall sekker når det kommer til ulike støpeprosjekt. Gjennom i første omgang velge aktuell støpeform og deretter angi formens størrelse og antall beregner verktøyet volumet og hvilken mengde tørrmørtel som trengs for det spesifikke prosjektet. Dersom du kjenner volumet på støpingen allerede fra start går det utmerket å angi volum og derigjennom få riktig mengde mørtel og antall sekker direkte i verktøyet.

Mengdeberegneren finnes både som frittstående verktøy på finja.no og som beregningshjelp på hver støpemørtels produktside på selskapets hjemmeside. Med verktøyet beregner du enkelt riktig mengde for deretter å legge korrekt antall sekker i din handlekurv, og med noen få klikk får du dine produkter levert direkte til byggeplassen eller til din egen ytterdør.

Finja har i mange år vært pådriver i utviklingen av digitale hjelpemiddel for å gjøre det enklere for sine kunder. Mengdeberegneren for støpemørtel er det siste tilskuddet i et stadig større omfang av verktøy. Produktvelger for gulv, bygg og ulike typer hagemurer finnes allerede tilgjengelig på selskapets hjemmeside. I tillegg finnes animerte arbeidsbeskrivelser som i detalj viser produktenes bruksområde.

Mengdebergner Støpe 1
Mengdebergner Støpe 2
Mengdebergner Støpe 3