Allsidig utegrill

Publisert 24.05.2016

Mat smaker aller best utendørs! Er din lidenskap å lage mat under åpen himmel så er en murt hagegrill en god investering. Med denne inspirasjons-beskrivelsen murer du en allsidig grill som står støtt året rundt og alltid er klar til å være hagefestens midtpunkt.

Finja har laget en gjør det selv-bruksanvisning for murt og pusset utegrill. Bruksanvisningen inneholder alt du trenger å vite og å skaffe deg, fra grunnarbeid til ferdig grill.

Hva inspirerer deg?

Grillen kan gjøres mer personlig ved at du tilpasser størrelse og velger overflatebehandling etter eget ønske. Du kan for eksempel velge om grillen din skal forbli ubehandlet eller om den skal pusses, eller alternativt males med sementfarge. Dersom du ønsker sitteplass noe sted på siden av grillen går det helt fint å komplementere den med murte benker.

-Grillsesongen er her, og hva passer vel bedre enn en stabil og robust grill som alltid står klar til å brukes? Den allsidige utegrillen er et praktisk og fint tilskudd til hagen og blir fort en favoritt, sier Veronica Jensen hos Finja.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt, pusset og støpt tidligere. For fler tips og idéer, se www.finja.no. For presseinformasjon kontakt: Veronica Jensen, +46 (0) 10 455 20 27, presse@finja.no

Grill 2
Grill 1