Veldesignet vedstativ – Inspirert

Publisert 24.01.2017

Få ting måler seg med å slappe av foran peisen, og hva passer vel da bedre enn å ha veden for hånden. Det veldesignede vedstativet i lettklinker kan med fordel settes ved siden av ildstedet, og den smarte løsningen er like mye et praktisk som dekorativt innslag i boligen.

Vedstativet er lett å bygge og blir et vakkert, rustikt møbel som passer bra i tilknytning til ildstedet. Puss vedstativet slett, og mal det hvitt eller i fargen som passer nettopp i din bolig. Da blir stativet en mer personlig detalj i hjemmet.

Hva inspirerer deg?

Foretrekker du et liggende vedstativ som også kan brukes som benk, fungerer det aldeles utmerket. Husk å la den øvre langsiden hvile på kortsidene.

– Dette er et morsomt og enkelt prosjekt som det passer bra å gjøre nå i vinter. Ved hjelp av lettklinkerblokker og bjelker får man raskt og enkelt et vakkert og rustikt møbel inntil ildstedet, sier Veronica Jensen hos Finja.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt, pusset og støpt tidligere. For fler tips og idéer, se www.finja.no

For presseinformasjon kontakt: Veronica Jensen, +46 (0) 10 455 20 27, presse@finja.no 

Vedstativ 3
Vedstativ 2
Vedstativ 1