UItimat enkelt- og dobbeltgarasje – Inspirert

Publisert 05.09.2018

En garasje er ofte mye mer enn en plass for bilen. Her oppbevares sykler, hageredskaper og mye mer. Enkelte ganger fungerer den også som et verksted, og med rett utforming vil garasjen være av stor verdi og et stort tilskudd til huset. I en murt og pusset dobbeltgarasje finnes det plass for entusiasten til å renovere sin veteranbil og likevel få plass til sykler, hageredskaper og mye annet.

Finja har utarbeidet en inspirasjonsbeskrivelse for murt og pusset enkelt- og dobbeltgarasje som kan legges til grunn for egen bygging eller som et grunnlag for en entreprenør.

Hva inspirerer deg?

Tenk på dine behov og bygg garasjen stort nok fra starten. Riktig plassert, kanskje knyttet til huset med en vegg, kan dobbeltgarasjen gi en ombygget uteplass med vindbeskyttelse og redusert gjennomsiktighet, eller til et beskyttet dyrkingssted. Plasser døren til garasjen på et passende sted på tomten og tenk på hvordan garasjen skal brukes og dermed belysningen som kreves. Med en innervegg kan du opprette et eget rom som kan brukes som et oppbevaringsrom, gjestehytte eller alt annet du vil, og et veggmontert hyllesystem gjør det enkelt å holde bestillingen din i garasjen.

– Hvis du murer og pusser garasjen så får du en moderne og stabil konstruksjon som i tillegg er brannsikker og ikke følsom for fukt, og det vil gjøre at bilen din trives ekstra godt, sier Veronica Jensen i Finja.

Her finner du inspirasjonsbeskrivelsen till enkeltgarasje

Her finner du inspirasjonsbeskrivelsen till dobbeltgarasje

Ultimat dobbeltgarasje
Ultimat enkeltgarasje