Trendy TV-benk – Inspirert

Publisert 25.04.2017

TV-en har ofte en sentral plass i hjemmet, man tilbringer utallige timer foran skjermen som med fordel kan settes på en egendesignet TV-benk. Møbelet har god størrelse og er enkelt bygd opp av lave kjøkkenoverskap kronet med en vakker betongplate. Bygger du den selv, får du et personlig og praktisk resultat da du kan støpe hull til kronelys eller telys i benkeplaten.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du støper benkeplater til en TV-benk. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra form til ferdig møbel.

Hva inspirerer deg?
Når du bygger selv, betyr det at du helt fritt kan velge lengde, bredde og høyde på møbelet. Sett farge på skapdørene, og prøv deg frem til du finner håndtak du er fornøyd med. Hvis du ønsker en mørkere betong til benkeplaten, kan du raskt og enkelt tilsette jernoksidpigment.

– Det er en deilig følelse å ha laget et unikt møbel til boligen, og om du har TV-en stående på en benk, ser du selvsagt også denne hver gang du ser på TV. En TV-benk med støpt benkeplate som topp kan dessuten overflatebehandles på en rekke ulike måter, alt etter hvilket sluttresultat du ønsker med tanke på både egenskaper og utseende, sier Veronica Jensen hos Finja.

TV-benk 1
TV-benk 2
TV-benk 3
TV-benk 4