Suksess for Finjas e-handel – vi utvider leveranseområdet til å gjelde hele Norge

Publisert 25.10.2021

Siden 2019 har det vært mulig å bestille byggevarer online, for alle murte og pussede prosjekt på finja.no. Suksessen med e-handelen gjør at Finja nå utvider sitt salgsområde til å gjelde hele landet. Gjennom å oppgi postnummeret ditt i kassen får du beregnet fraktprisen for din ordre, uansett hvor i landet du befinner deg.

På finja.no finnes flere digitale beregningsverktøy som hjelper deg å finne riktig mengde av valgt produkt. Beregningsverktøyet kan også hjelpe deg å velge riktig produkt til ditt prosjekt.

I vår netthandel tilbyr vi et stort tørrmørtelsortiment til muring, pussing, støping og reparasjon i tillegg til spesialmørtel. Du får nå en rekke av våre mørtelprodukter i slitesterke plastsekker. Vi tilbyr konseptløsninger for murt bygging i form av stabile og velisolerte blokker, gulvavretting for alle bruksområder, pålitelige lime- og fugeprodukter, EPS-produkter av høy kvalitet som for eksempel utprøvde sokkelelementer for energieffektive og bærekraftige underlag.

Finja er en svensk familiebedrift som startet sin reise med et ervervet grustak i 1957. Legg til en stor porsjon kunnskap, engasjement og mot, og du har dagens selskap – ett av Skandinavias fremste innen betongbransjen.

Vi utvider leveranseområdet