Stilig benkeplate i betong - Inspirert

Publisert 14.04.2015

Betong er veldig populært i innredningssammenheng. Det er slitesterkt og miljøvennlig og blir som annet naturmateriale bare vakrere med årene. Med en støpt betongbenkeplate får kjøkkenet et spesielt og personlig utseende.

Det å støpe benkeplaten er et ekte håndverk som du også kan gjøre hjemme. Ved å justere størrelsen på formen, kan du støpe en benkeplate som passer ditt kjøkken. Betong passer til både møbler, kjøkkenbenker og for eksempel vinduskarmer. Inspirasjonsbrosjyren inneholder en komplett materialspesifikasjon og går trinnvis gjennom alle sted fra forskaling til støpning og sluttfinish.

– Dette er en inspirerende innredningsdetalj man enkelt kan gjøre selv. Betong er et uttrykksfullt material der overflaten får liv under selve støpningen og gjør hvert produkt unikt, sier Gull-Britt Jonasson, administrerende direktør i Finja.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt og støpt tidligere.

Benkeplate 3
Benkeplate 2
Benkeplate 1