Støpte gresskar i betong

Publisert 21.09.2020

Støp dine egne koselige dekorasjoner. Med Finjas DIY-beskrivelse får du trinn for trinn se hvordan du støper vakre betonggresskar i forskjellige størrelser. Du lager raskt og enkelt disse fine små gjenstandene – som er vakre å pynte med ute eller inne. Gresskarene er morsomme å støpe, og aktiviteten passer både store og små.

Det er perfekt å male gresskarene, og hvis du bruker naturlige farger, passer de fint på balkongen eller i hagen. Hvis du foretrekker betongens vakre grå nyanse, er det selvfølgelig like fint å la dem beholde sin opprinnelige farge. Hvis du bruker ståltråd for å skape formen på gresskaret, kan du la den sitte igjen og ruste, noe som gjør gresskaret enda mer unikt.

Finja har produsert en gjør det selv-beskrivelse og en film om hvordan du støper gresskar. Beskrivelsen og filmen inneholder instruksjoner som forklarer alle trinn fra sokk til ferdig gresskar, trinn for trinn, og en komplett materialspesifikasjon. Du kan enkelt bestille betongen direkte til døren din fra Finjas e-handel.

Støpte gresskar i betong 1
Støpte gresskar i betong 2
Støpte gresskar i betong 3