Støpte adventsgjenstander – Inspirert

Publisert 22.11.2016

Til jul er vi mange som liker å pynte litt ekstra hjemme, og å pusle med hobbysaker er ekstra hyggelig i den mørke årstiden. Med pyntegjenstander du selv har laget blir det enda mer personlig, og disse små betongprosjektene i form av adventslysestake og julestjerne kan du dessuten utføre innendørs. Bare dekk arbeidsflaten med plast og sett i gang.

Finja har utarbeidet en gjør det selv-beskrivelse for å skape støpt adventspynt. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og å skaffe deg, fra materiale til ferdig lysestake og stjerne.

Hva inspirerer deg?
Foretrekker du bokstaver fremfor tall kan du for eksempel lage ord som VELKOMMEN og GOD JUL. Uansett hva du velger kan du pynte gjenstandene dine ved å male dekor på betongen med hobbymaling. Du kan også feste små biter av mosaikk på formenes innsider. De fester seg nemlig i betongen og blir til fin utsmykning.

– Julen kommer hvert år, så hva passer bedre enn støpt, personlig adventspynt som holder livet ut og blir til kjære familieklenodier. En adventslysestake i betong er dessuten betydelig sikrere enn andre varianter ettersom materialet ikke brenner, sier Veronica Jensen fra Finja.

Advent 1
Advent 2
Advent 3