Smakfullt spisebord – Inspirert

Publisert 18.05.2017

Det å samles rundt spisebordet er ofte viktig for familien. Sosialt samvær over en matbit er en god kombinasjon, og hvis dere selv har laget bordet, blir trivselsfaktoren enda høyere. Et spisebord av betong og stål gir en følelse av industristil i hjemmet og passer perfekt inn i et moderne miljø.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du lager et spisebord med støpt bordplate. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra form til ferdig bord.


Hva inspirerer deg?
Bruk beskrivelsen som utgangspunkt også når du skal lage andre typer bord. Fordi metoden er den samme, kan du enkelt tilpasse målene etter dine behov og for eksempel lage et høyt og smalt sidebord eller et lavt sofabord. Hvis du trenger hjelp til understellet, kan du bestille dette hos en smed.

– Det er flere måter du kan få en pen og slitesterk overflate på bordplaten på, og vi har beskrevet de vanligste her for å gjøre det lettere å velge. Støp gjerne noen små betongplater som du kan eksperimentere med til du finner overflatebehandlingen som passer best, sier Veronica Jensen hos Finja.

Spisebord 1
Spisebord 2
Spisebord 3