Sikker postkasse – Inspirert

Publisert 20.03.2018

Lag din egen postkasse i klassisk utforming og spennende materiale. Den gir et innbydende inntrykk og blir definitivt samtaleemne blant naboer og forbipasserende. En postkasse i støpt betong er original og vakker, men også praktisk da den holder posten fri for fukt. Den blir raskt et populært familieklenodium, og takket være den lange levetiden kan den gå i arv i generasjoner.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du lager en støpt postkasse. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra form til ferdig postkasse.

Hva inspirerer deg?
Vil du ha husnummeret på postkassen, er det fullt mulig. Skjær bare ut tallet eller tallene i kraftig papp, og fest dem speilvendt i bunnen på formen for å danne et relieff på postkassen. Ved å sette en stor lås på luken, kan du sikre at posten ikke kommer i feil hender.

– En egenstøpt postkasse bidrar til å gjøre hjemmet mer personlig, noe hele familien kan sette pris på. Fordi betong er et svært slitesterkt materiale, er det ikke nødvendig med overflatebehandling, men hvis du ønsker en farge som matcher omgivelsene, kan du selvsagt male den, sier Veronica Jensen hos Finja.

Postkasse 1
Postkasse 2
Postkasse 3