Premiere! Björn bygger bo – anneks

Publisert 16.05.2017

Den kjente bygg- og TV-profilen Björn Christiernsson er tilbake i et nytt og unikt samarbeid med Finja. Forrige gang kunne vi følge ham da han bygde et hjem i form av et murt og pusset hus til familien. Han har nå supplert boligen med et populært anneks, som selvsagt også er bygget med Finjas produkter, og i to kortfilmer kan vi følge arbeidet med gjestehuset og se hvordan det tar form - trinn for trinn - samtidig som Björn gir en rekke verdifulle tips.

– Fordi du som regel ikke trenger å søke om byggetillatelse for å sette opp et anneks, er det en svært gunstig løsning som godt kan fungere som bolig f.eks. for en tenåring eller student. I vårt tilfelle fungerer den som gjestebolig, sier Björn Christiernsson.

Hvis du selv har planer om å bygge et trivelig og praktisk anneks, vil du finne mye matnyttig informasjon i filmene. Her tar vi for oss alt fra støping av grunnmur til muring og pussing av veggene. Björn forteller dessuten om fordelene med Mursystem Exakt og hvorfor Finjas nye plastsekker vil revolusjonere byggebransjen.

– Vårt samarbeid med Björn gir oss en fantastisk mulighet til å vise, på en enkel og pedagogisk måte, hvordan en proff bygger et anneks fra begynnelse til slutt. Vi er kjempeglade for å kunne vise hvordan man kan skape en inspirerende og komplett bygning med overnattingsmuligheter, sier Veronica Jensen hos Finja.

Fra grunn til tak
Björns nye gjestehus, som du kan følge hele byggingen av, er et murt og pusset anneks fra grunn til tak. Arealet utnyttes maksimalt med en optimal planløsning, noe som gir god plass til så vel sosial omgang som søvn. Ved hjelp av en hems får man flere sengeplasser, og en ovn gir både varme og kos. Utvendig er det en åpen peis med grillmuligheter i skorsteinen, noe som kan gi et vakkert lysspill om kveldene. Se selv på Finjas YouTube-kanal og følg anneksbyggingen trinn for trinn.

Episode 1 - Støping og muring
Et trygt og solid anneks starter med grunnen. I denne episoden forklarer Björn valg av sted, merker ut ytterveggene og utfører grunnarbeidet.

Kommer snart!
Episode 2 – Pusset og klart

For presseinformasjon kontakt også:
Björn Christiernsson, +46 70-146 6343

Björns anneks 1
Björns anneks 2
Björns anneks 3