Populære tørrmørtelprodukter i forbedrede sekker med ny design

Publisert 24.02.2021

Finja går over til nye sekker som beskytter innholdet, har tydelig design, er praktiske å håndtere samt reduserer karbonavtrykket. Denne gangen er det åtte av selskapets mest populære tørrmørtler som gradvis bytter over til den nye emballasjen, som også gjør det enkelt å velge riktig produkt til prosjektet.

Naturligvis skal sekkene også kommunisere en følelse som er representativ for både produkt og varemerke. Alt dette oppnås ved hjelp av en gjennomtenkt emballasjedesign der alt fra layout, farge og typografi til materialvalg og konstruksjons er svært viktig. Sekkene har også fått et miljøsymbol med en vindturbin, siden Finjakonsernet er selvforsynt med miljøvennlig elektrisitet.

Når det gjelder miljøet, er de nye sekkene mer miljøvennlige enn forgjengerne sine, siden de i tillegg til å være 100 prosent resirkulerbare, består av minst 50 prosent resirkulert plast. Sekken til vårt klimapositive produkt Grovbetong ECO har en litt mindre andel, men sett under ett er den likevel bedre, siden en stor del lages av plast fra biomasse.

Når det gjelder layouten på sekkene, er de fortsatt fargekodet på samme måte, men de har fått en oppdatert og mer moderne design som er både tiltalende og veldesignet. En ny grafisk tilnærming med illustrasjoner som er enkle å tolke, bidrar til rask identifisering av det aktuelle bruksområdet.

Sekkene har også fått tekniske symboler som er informative og gir rask oversikt. Enkelte brukes på alle sekkene og forteller for eksempel og lagtykkelse og forbruk, mens andre er produktspesifikke og forteller om egenskaper som frostbestandighet og om produktet kan pumpes. For å gjøre informasjonen tilgjengelig for flere brukere er teksten også på engelsk. Dette gjelder nå også for produktnavnet på forsiden av sekken.

Nye sekker 2
Nye sekker 1
Nye sekker 3
Nye sekker 4