Nytt digitalt verktøy fra Finja forenkler produktvalg og mengdeberegning ved støping av grunnmur

Publisert 01.12.2021

Til sin velfyllte verktøyskasse av digitale hjelpemidler tilfører nå Finja en produktvelger med mengdeberegning for støping av grunnmur. Gjennom å besvare noen enkle spørsmål får brukeren raskt hjelp med å velge både grunnmurselement i tillegg til å beregne mengden for hele prosjektet og alle de artiklene som inngår – grunnmurselement, isolering, tilbehør, armering og betong.

En solid grunnmur er en forutsetning for et godt isolert og bærekraftig bygg. Finja har utviklet produkter for trygge og energieffektive grunnmurssystemer til for eksempel hus, garasje, industribygg, skoler og kontor, også med tanke på ulike underlag. Flertallet av grunnmurselementene har et vakkert og sterkt ytre av børstet fiberbetong som ikke har behov for etterbehandling.

Avhengig av hvilket reisverk/bærende konstruksjon som ønskes i prosjektet, samt hvilken type fasadekledning som er valgt gir Finjas produktvelgere med mengdeberegning forslag til hvilket grunnmurselement som bør brukes. Deretter beregnes materialmengden i forhold til de angitte parametrene.

Produkt- og mengdeberegneren for grunnmur er det femte verktøyet vi presenterer som gir brukeren en komplett materialliste som kan legges rett i handlekurven og bestilles med hjemkjøring. I verktøykassen har vi allerede lignende verktøy for bygninger, hagemur, gulvprodukter samt fix og fug. Med dette siste tilskuddet i den digitale verktøykassen kompletteres tilbudet og gjør at brukeren kan mengdeberegne hele det murte og pussede reisverket, helt fra grunnen og frem til den ferdig pussede veggen.

Produktvelger Grunn 1
Produktvelger Grunn
Produktvelger Grunn 2