Ny produktguide gjør det lettere å velge murmørtel

Publisert 13.04.2021

Finja har laget flere episoder i den populære serien Bjørn bygger bo. De nye guidene har et rendyrket produktfokus, og selskapets tørrmørtelsortiment presenteres på en lett tilgjengelig og pedagogisk måte. Denne gangen er det fokus på murmørtel, og filmen inneholder en blanding av produkter i den nevnte kategorien som presenteres og sammenlignes av Björn Christiernsson.

Av filmen kan man tydelig se at Finja og den velkjente TV-profilen har hatt et langvarig samarbeid. Det har resultert i at den populære håndverkeren har tilegnet seg store kunnskaper om produktene, både når det gjelder forskjeller og sterke sider. Mørtelen presenteres på en lett og ledig måte, og man merker at Björn har lang erfaring fra byggearbeid og vet hva han snakker om.

– Det føltes naturlig å spille inn guiden, da jeg kan mye om Finjas sortiment og gjerne deler min kunnskap så godt jeg bare kan. Det er forholdsvis lett å mure, men det er kunsten å bruke riktig produkt for å oppnå et tilfredsstillende resultat som skal holde over tid, sier Björn Christiernsson.

Når det gjelder selve filmen, er den informativ uten å bli altfor detaljert, og den fungerer utmerket som veiledning for den som vil lære mer om sement-, kalk- og murmørtel generelt og Finjas varianter spesielt. Navnet på produktene får for eksempel større betydning når man som seer skjønner koblingen til klassifiseringssystemet som gjelder. Det er også enkelt å følge med på handlingen, også for den som skal mure for første gang.

    Produktguide murmørtel 1
    Produktguide murmørtel 3
    Produktguide murmørtel 2