Ny hobbybetong fra Finja - la kreativiteten din bestemme innholdet!

Publisert 23.11.2020

Finja elsker sin betong og vil at så mange mennesker som mulig skal glede seg over dette fantastiske material. Med sitt nyeste produkt, Concreate, tar selskapet betongen et steg nærmere den mindre skaperen som har som hobby å støpe vakker kunst og prydgjenstander. Potter, lysestaker, skulpturer og skåler, alt dette er eksempler på gjenstander som lett kan lages med det slitesterke materialet.

Det nye produktet Concreate er en hobbybetong som blir levert i en gjenlukkbar og praktisk 5 kilos bøtte. Det eneste du må tilsette er vann og du blander bare den mengden du trenger. Mørtelen får en fin konsistens som passer til mindre betongformer. Et forseglbar lokk gjør at tørrmørtel får lang holdbarhet.

På finja.no kan du enkelt bestille Concreate, samt få inspirasjon, tips og råd om hvordan du lager vakre gjenstander. Du kan selvfølgelig også bestille lettklinkerblokker, tørrmørtel og annet du trenger fra Finjas brukervennlige og lett tilgjengelige netthandel. På finja.no finner du flere inspirerende DIY-prosjekter med komplette arbeidsbeskrivelser og materialister. Selvfølgelig kan du legge hele prosjektet i handlekurven med et enkelt klikk, og få Finjas varer levert dit du ønsker.

Å skape i betong er en bærekraftig hobby som gir glede for mange. Concreate vil gi flere muligheten til å oppdage dette fantastiske materialet.

Concreate - ny hobbybetong fra Finja