Nå er Finja på Mynewsdesk

Publisert 19.06.2017

Nå er Finja, et av Sveriges ledende betongselskaper, på Mynewsdesk. Vi er et svensk familieeid selskap som i forbindelse med vårt 60-årsjubileum går inn i en ny epoke og tar enda et skritt mot økt digitalisering.

Vi utvikler, produserer og leverer betong i dens mest foredlede form, og vi har stort fokus på konstruksjonsløsninger for murt og pusset bygging. Via byggevarehandelen tilbyr vi først og fremst et heldekkende tørrmørtelsortiment, stabile og velisolerte blokker, gulvavretting for alle områder, pålitelige lim- og fugeprodukter, isoleringsplater av celleplast i høy kvalitet, grunnelementer for energieffektive og holdbare underlag samt utprøvde fasadepussystemer.

Vi fremstiller også prefabrikerte betongelementer og bygger betongkonstruksjoner for alt fra boliger, kontorer og offentlige bygninger samt innen industri- og landbrukssektoren.

Følg oss gjerne, så sikrer du at du får informative pressemeldinger, inspirerende nyheter, flotte bilder og lærerike videoer når vi publiserer nye materialer.

Vi håper å kunne engasjere og nå ut til nettopp deg!

Bedriftsbild