Murt basseng – Inspirert

Publisert 23.05.2017

Med et helt eget basseng blir oppfriskende morgendupp og etterlengtede kveldsdupp en del av hverdagen. I fint vær er det kort vei til sol og bad, og middagen kan med fordel nytes ved bassengkanten. Med Finja Murblokk Fordel kan du realisere drømmen og bygge ditt eget kvalitetsbasseng, som vil gi deg glede i mange år fremover, sammen med familie og venner.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du bygger et murt og pusset basseng. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra grunn til ferdig basseng.


Hva inspirerer deg?
Tenk på helheten og sørg for å tilpasse bassenget og belegningssteinen til omgivelsene. La bassenget f.eks. bli en del av terrassen eller la det stå for seg selv. Nivåforskjeller i belegningssteinen kan gi en innbydende følelse, og en murt skjermvegg kan beskytte både mot vind og innsyn. En svalende plass i skyggen kan man enkelt lage med en vakker pergola.

– Et basseng i hagen er fantastisk, og forlenger sommeren samtidig som du får feriefølelse hjemme. Hvis du velger et murt og pusset basseng, kan du være sikker på at du får gleden av mange deilige bad i lang tid fremover, og området rundt bassenget blir raskt en selvsagt plass for sosial omgang, sier Veronica Jensen hos Finja.

Basseng 3
Basseng 2
Basseng 1