Komplett fritidshus – Inspirert

Publisert 17.08.2017

Et komplett fritidshus med soverom, hems, bad, kjøkken og et stort og godt rom med herlig takhøyde er alt som trengs for å kunne nyte sommeren i fulle drag. Takket være sine gode varmeisolerende egenskaper kan det murte og pussede huset også fint brukes resten av året. La det bli utgangspunktet for lange spaserturer om våren og høsten, og inviter familien til en avslappende julefeiring.

Finja har utarbeidet en generell gjør-det-selv-beskrivelse for et murt og pusset fritidshus som kan legge grunnlaget for så vel et eget byggeprosjekt eller som et oppdrag for en håndverker.

Hva inspirerer deg?
Match fritidshuset med et murt og pusset uthus for å skape en deilig uteplass i vinkelen mellom bygningene. Velg takmaterialer etter smak og behag, og mal huset i en farge som føyer seg inn i omgivelsene.

– Et fritidshus er gull verdt. Det blir din egen oase der du kan slappe av, omgås andre og bruke tid på interessene dine. Ganske enkelt en plass til å lade batteriene, og hva passer vel bedre enn å gjøre det i et murt og pusset hus som gir deg et behagelig inneklima og som er både fukt- og brannsikkert, sier Veronica Jensen hos Finja.

Fritidshus 1
Fritidshus 2
Fritidshus 3