Frodige drivhus – Inspirert

Publisert 11.09.2018

Det blir stadig mer populært å dyrke egne krydder og grønnsaker, men et drivhus har mange flere funksjoner. Lag en romantisk hagestue, en beskyttet vinterhage eller et praktisk drivhus. Sokkelen består av murte og pussede lettklinkerblokker som gir et stabilt fundament å bygge videre på. Drivhuset blir lyst, og luftelukene i taket bidrar til god luftgjennomstrømning.

Hva inspirerer deg?

Finja har utarbeidet en inspirasjonsbeskrivelse som inneholder alt du trenger å vite og skaffe. I beskrivelsen brukes Finja Murblokk Fordel, en blokk som gir en stødig vegg samtidig som den er ekstra lett, både hva gjelder vekt og montering.
– Utform drivhuset etter dine egne ønsker. Du har store muligheter til å skape drømmeplassen i hagen, sier Veronica Jensen hos Finja.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt, pusset og støpt tidligere. For fler tips og idéer, se www.finja.no.     

Drivhus 1
Drivhus 2
Drivhus 3