Finjas Grenseløs forener gode naboer

Publisert 23.03.2015

Finjas Grenseløsmur er så mye mer enn en tradisjonell hagemur. Grenseløs kan brukes til nesten hva du vil og kan formes etter dine behov og ønsker. Med Grenseløsblokkene skaper du enkelt vakre silhuetter, runde hjørner og stabile søyler. Du velger selv om du vil bygge høyt eller lavt, langt eller kort- alt er mulig og bare fantasien setter grenser.

Muren er fleksibelt og lett å montere, hvilket forenkler arbeidet med store prosjekt. At det dessuten kan brukes til å forene i stedet for å adskille er en annen fordel. Alt det her har naboene Tomislav Skoric og Kim Tingstedt i Olofström benyttet seg av da de bygget en lang, felles Grenseløsmur rundt sine villatomter.

De bestemte seg for å gjøre en felles innsats og fant frem til en god og pen løsning til den store muren. Valget falt på Finja Grenseløs, noe de to naboene ble enda mer fornøyde med da de begynte å montere muren.

De smarte blokkene gjorde halve jobben

Rundt husene sine hadde naboene ca. 70 løpemeter i forskjellige nivåer. Takket være Grenseløs’ fleksible mur med not og fjær var det lett å montere den lange muren som nå binder sammen deres to tomter. Dessuten har de fått en vedlikeholdsfri mur som ikke må pusses.

– Blokkene er hule, noe som gjør dem svært lett å gripe og håndtere. Noten og fjæren gjør monteringen rask, så når vi først hadde planert fundamentet gikk det raskt og enkelt å bygge muren. Det ble nesten ingen kutting heller takket være endeblokken. Vi fylte blokkene med singel og det eneste vi støpte var søylene. Murtoppene limtes på med steinlim. Vi er kjempefornøyde med resultatet og en ekstra bonus er at jeg har blitt bedre kjent med naboen min, sier Tomislav Skoric.

Grenseløs 3
Grenseløs 2
Grenseløs 1