Finja tilbyr profesjonell digital byggehjelp

Publisert 23.03.2022

I Finjas stadig mer fyldige verktøykasse finnes nå produktvelgere og mengdeberegnere for stort sett alle murte og pussede prosjekt. Målsetting med denne digitale utvikling har helt fra begynnelsen vært på forskjellige måter å forenkle produktvalg og mengdebregning av den murte og pussede konstruksjonen.

Det har vært en langsiktig investering for å kunne tilby profesjonell byggehjelp direkte i mobilen, nettbrettet eller på PC. Gamle beregningstabeller er komplettert med smidige digitale verktøy der svaret på kundens byggespørsmål bare ligger et par tastetrykk unna.

I verktøykassen på finja.no finnes produktvelgere og mengdeberegnere for gulv, komplette grunnmurssystem, murte og pussde bygg, flislegging og hagemurer. Til dette har Finja på hver produktside lagt til en mengdeberegner der man enkelt kan skrive inn objektets parametre og på denne måten får rett antall sekker av nettopp dette produktet.

Til disse effektive verktøyene har Finja på reisen også produsert et flertall av animerte arbeidsanvisninger som i detalj viser hvordan du for eksempel renoverer badet eller murer og pusser garasje, villa og hagemurer. Steg for steg vises hvert moment og filmene har blitt svært populære, både blant «gjør-det-selv» kundene, håndtverkere og innenfor skoleverket for bruk som utdanningsmateriale innenfor byggfag.

Over lang tid har Finja hatt tilgjengelig en stor katalog med over 50 komplette «gjør-det-selv» prosjekt, såkalte DIY-prosjekt. I DIY-katalogen finnes alt fra mindre prosjekt som skåler, nisser og lysestaker til større byggeprosjekt som villa, anneks og fritidshus. De store prosjektene har i løpet av 2021 også fått digitale AR-prosjekt som gjør det mulig å digitalt plassere prosjektet på den tiltenkte byggeplassen. Dette for å kunne få en oppfatning om hvordan sluttsresultatet kommer til å bli.

Finja er en svensk familiebedrift som startet sin reise med et ervervet grustak i 1957. Legg til en stor porsjon kunnskap, engasjement og mot, og du har dagens selskap – ett av Skandinavias fremste innen betongbransjen.

I vår netthandel tilbyr vi et stort tørrmørtelsortiment til muring, pussing, støping og reparasjon i tillegg til spesialmørtler. Du får nå en rekke av våre mørtelprodukter i slitesterke og gjenvinnbare plastsekker. Vi tilbyr konseptløsninger for murt bygging i form av stabile og velisolerte blokker, gulvavretting for alle bruksområder, pålitelige lime- og fugeprodukter, EPS-produkter av høy kvalitet samt vel utprøvde sokkelelementer for energieffektive og solide underlag.

Finjas digitale verktøykasse 1
Finjas digitale verktøykasse 2
Finjas digitale verktøykasse 3