Finja slipper et nytt avsnitt i den populære serien Bjørn bygger bo

Publisert 18.08.2021

Finja strever hele tiden etter å gjøre det enkelt for deg å bruke deres produkter, og i begynnelsen av året lanserte Finja derfor et nytt opplæringskonsept med Björn Christiernsson bestående av informative prosjektguider. Tidligere avsnitt har behandlet Finjas gulvsortiment og mørtel for støping, og når en ny produktguide nå er utgitt er fokuset på selskspets brede utvalg av pussmørtel.

I dette fjerde avsnittet beskriver Björn pussens viktige oppgave og hvorfor det er viktig å være nøye med alt i fra forberedelser til praktisk utføring av pussingen. Deretter følger en beskrivelse av de ulike momentene og fremgangsmåtene som forekommer ved pussing, de aktuelle produktene for de respektive gjøremålene samt presentasjon av deres unike egenskaper.

Responsen på vår serie Bjørn bygger bo har det siste året vært meget positiv og derfor var det en selvfølge at vi ville bredde satsningen på serien. Å lansere produktguider, som hver og en fokuserer på en spesifikk del av sortimentet var et naturlig neste steg fordi det gir en økt forståelse for våre produkter, i tillegg til at det forenkler valget av produktene for våre eksisterende og potensielle kunder.

Totalt presenteres fem produkter innen selskapets tørrmørtelkategori - pussing. Alle med ulike bruksområder og ment for ulike typer underlag og påføringsteknikker. Björn forteller også hva man bør tenke på ved valg av ulike pussmørtler og forklarer hvordan de ulike klassene for trykkfasthet fungerer. Som vanlig i disse filmene er budskap og innhold enkelt å lære seg, og produktguiden kan være til nytte for alle som skal pusse, uavhengig av kunnskap og erfaring.

  – Det at jeg har valgt å forbli en ambassadør for Finja i så mange år har for meg vært en selvfølgelighet. I løpet av min yrkeskarriere har jeg sett og prøvd ut det meste som bransjen har å tilby i produktvalg, og Finjas utvalg er nærmest uslåelig. De har et fantastisk materiale å jobbe med og jeg bidrar mer enn gjerne til økt kunnskap om sortimentet, og hvordan det skal benyttes på best mulig måte, avslutter Björn Christiernsson.

   Pussmørtler 1
   Pussmørtler 2
   Pussmørtler 3