Finja satser på fremtidens entreprenører – gratis startpakke til Ungt Entreprenørskap

Publisert 21.08.2020

Vi vil, vi kan, vi tør – det er Finjas ledestjerne. Nå ønsker selskapet at flere unge skal våge å ta skrittet og starte sitt eget selskap. En god start på dette er å prøve seg innenfor rammene for UE, Ungt Entreprenørskap. Derfor har Finja satt sammen seks gratis startpakker som videregående elever som driver et UE-selskap, kan bestille fra selskapets nettsted.

Ungt Entreprenørskap er en utdanning på videregående skole der elevene starter, driver og deretter avvikler en bedrift med hjelp fra lærere og rådgivere fra næringslivet. For mange ungdommer blir dette den første virkelige kontakten med hvordan det er å drive sin egen bedrift.

Produktene i Finjas gratis startpakke er utvalgt for at innovatørene skal kunne støpe eller forme gjenstander eller møbler som de deretter kan selge. Eksempler på produkter er Tørrbetong B30, 450 DR Byggsparkel, 260 Fiber Avretting og Ekspanderende betong.

Med disse produktene kan du skape alt fra små boller til lysestaker og benkeplater.

Finjas engasjement for unge innovatører går langt tilbake i tid, og med de gratis startpakkene tar selskapet ytterligere et skritt for å hjelpe og støtte ungdom som vil prøve å drive sin egen bedrift. Gründerånden er en viktig drivkraft, som Finja gjerne bidrar til å utvikle og støtte. Det er en selvfølge at fremtidens entreprenører får muligheten til å bruke og lære om fremtidens byggematerialer.

Finja satser på fremtidens entreprenører