Finja satser på EPS-betong i plastsekk

Publisert 15.01.2019

Finjas tørrmørtel i plastsekk ble en umiddelbar suksess. De fuktsikre forpakningene som gir lengre holdbarhet og lavere miljøpåvirkning er godt mottatt på markedet. Finja går derfor videre og lanserer produkter for lettvektsoppfylling av gulv, EPS-betong, i disse slitesterke plastsekkene. Når selskapets nye produksjonslinje nå innvies innebærer det en dobling av kapasiteten. Produktets holdbarhet dobles også.

Finja leverer et sortiment av EPS-betong, tre produkter med forskjellige egenskaper. EPS-Betong er en isolerende lettvektsoppfylling som fungerer både innen- og utendørs. Den er dessuten støvredusert, pumpbar og egnet under gulvvarme. EPS-Betong Varm passer særlig bra ved oppfylling av vektfølsomme bjelkelag, i uisolerte kjellerrom og på ujevne underlag. Er det dårlig med tid, er EPS-Betong Hurtig å foretrekke siden den tørker raskt.

– Vi satset tidlig på EPS-betong, at vi nå kan ta gulvsortimentet et skritt videre ved både å doble kapasiteten og levere dem i praktiske og miljøvennlige plastsekker, føles så klart kjempebra, sier Patricio Villarroel, adm. dir Finja Betong. 

EPS-betong i plastsekk