Finja og Carlsen Fritzøe sammen om murt og pusset bygg

Publisert 26.08.2014

Carlsen Fritzøe satser tungt på å øke interessen for murt og pusset bygg. Den svenske produsenten Finja står sentralt når Carlsen Fritzøe etablerer egne mursentre i sine varehus bygget på erfaringer fra mursenteret til Carlsen Fritzøe Sandefjord.

Familiebedriften Finja har over 50 års erfaring med betongrelaterte produkter. De er nå eneleverandør til Carlsen Fritzøe's 15 byggevarehus innen produktområdene tørrmørtel, lettklinker, gulvavretting og fasadepuss-systemer.

– Finja er en riksdekkende leverandør i Sverige. Våre ambisjoner om å bygge en sterk markedsposisjon i Norge, passer Carlsen Fritzøe godt. Finja har gode produkter med høy kvalitet. Med oss på laget bidrar Carlsen Fritzøe til å utvikle murbransjen videre, sier adm. direktør Gull-Britt Jonasson i Finja. 

Kundeskapere
I første omgang etablerer Carlsen Fritzøe mursentre i seks av sine varehus, men målet er at alle anlegg skal ha eget mursenter i løpet av 2014. Mursentrene til Carlsen Fritzøe består av en utstilling som viser både mursystem og lettklinker, fasadepuss og gulvavretting, Finjas såkalte Kundeskapere.

– Kundskaperen er Finjas unike måte å skape relasjoner til både eksisterende og nye kunder. Vårt brede sortiment vises i konstruksjonsløsninger, i stedet for at hvert enkelt produkt presenteres for seg. Det gjør at man kan kjenne på produktene og se hvordan de fungerer, sier Gull-Britt Jonasson.

Trygghet og service
– Mursentrene til Carlsen Fritzøe vil ha kompetente fagpersoner som gir trygghet til byggherre og utførende. Arkitekter og prosjekterende kan se ulike løsninger og få faglig kvalifiserte råd i sitt nærmiljø, sier bygningsingeniør Anders Forsberg, ansvarlig for mursatsingen til Carlsen Fritzøe.

Anders Forsberg er medlem i Norske Murmestres Landsforening og setter pris på at Finja jobber med tradisjonelle murprodukter og at de engasjerer seg for at mureryrket skal bevares.

– Finja lytter til kundene og hva markedet etterspør. De vet at markedet vil ha velfungerende murprodukter av solid kvalitet. Carlsen Fritzøe og Finja er opptatt av å gi kundene den beste faglige service og oppfølging sier Anders Forsberg.

Carlsen Fritzøes logistikk- og innkjøpsdirektør, Geir Larsen og Finjas presskontakt, Veronica Jensen, svarer gjerne på spørsmål om samarbidet som skal gi murt og pusset bygg en kraftig dytt videre.

For presseinformasjon kontakt:
Veronica Jensen, +46 10-455 20 27, presse@finja.no
Geir Larsen, +47 33 48 67 67, geir.larsen@carlsenfritzoe.no

Carlsen Fritzøe 2
Carlsen Fritzøe 1