Finja leverer komplett bassengprosjekt for fantastiske sommerdager

Publisert 28.04.2021

Med et helt eget basseng, blir oppfriskende morgendupp og etterlengtet kveldsdupp en del av hverdagen. Bassenget forlenger sommeren og gir en følelse av en ferie i utlandet - rett i hagen. Ved å mure bassenget får du muligheten til å velge størrelse og designet selv. Takket være bygningsmaterialets fleksibilitet, er det bare fantasien som setter grenser!

Finja tilbyr en komplett gjør-det-selv beskrivelse for et murbasseng. Den inkluderer tegninger, mengdeberegning og materialer for et basseng på 7,7m x 3,5m, hvor maksimal dybde er 1,4 meter. Nå har selskapet supplert med et AR-objekt, som lar deg plassere bassenget på tomten og se hvordan det kan se ut.

Finja fortsetter satsingen på komplette byggeprosjekter som AR-objekter (utvidet virkelighet) er lagt til. Disse gjør det mulig å plassere et objekt digitalt på den tiltenkte byggeplassen for å få en idé om hvordan sluttresultatet blir. Mursteinbassenget er ett av flere AR-objekter tilgjengelig på Finja.no.

Bassenget er muret med Finjas klimapositive Murblokk Fordel ECO, en lettklinkerblokk der det totale klimafotavtrykket er positivt. Dette oppnås ved at Finja analyserer blokkens klimapåvirkning, og deretter gjør endringer for å minimere utslippene. Videre ble klimakompensasjon gitt i to trinn for først å nå nivået for en klimanøytral blokk, og deretter for å oppnå et klimapositivt produkt.

Med et basseng fra Finja bygges det et basseng som er bærekraftig i flere forstander. Det vil være en glede i lang tid og gi mange fantastiske sommerminner.

Bassenget kan bestilles direkte fra Finja.no. Via selskapets e-handel kan du bestille byggematerialene dine 24 timer i døgnet og få dem levert direkte til døren.

AR Pool
AR Pool 3
AR Pool 1
AR Pool 2