Finja lanserer nye produkter for støping med høye krav

Publisert 16.09.2020

Finja tilbyr et bredt sortiment av tørrmørtel for støping, og produktet velges ut fra tiltenkt formål, dets belastning og hvilken sjikttykkelse som ønskes. Nå lanseres tre nye produkter: Anleggsbetong Fin, Anleggsbetong Grov og Fiberbetong som alle er beregnet på støping der det stilles høye krav til god kvalitet og lang levetid.

Anleggsbetong Fin brukes ved støping og betongreparasjon med krav til høy bestandighet. Produktet er egnet til betongkonstruksjoner som er utsatt for så vel kjemisk som mekanisk belastning, og der det foreligger krav til god bestandighet mot salt og frost.

Anleggsbetong Grov har samme gode egenskaper som Anleggsbetong Fin, men brukes når man ønsker å støpe sjikt på over 50 mm, til forskjell fra Fin som brukes ved sjikt på 20–100 mm.

Fiberbetongen er en fiberforsterket, vanntett og frostbestandig betong der fibrene reduserer risikoen for krympesprekker under selve herdingsforløpet.

Alle tre produkter blir pakket i den værbestandige, slitesterke og 100 % gjenvinnbare plastsekken som er utstyrt med symboler som tydelig viser brukeren hvilke bruksområder produktet har.

Finja har et bredt tilbud av tørrmørtel for støping, og med disse tre svært effektive produktene blir nå deres brede sortiment enda mer komplett. Takket være deres nye veiledende forpakninger er det enkelt å velge riktig produkt til prosjektet.

Nye produkter for støping fra Finja
Nye produkter for støping fra Finja 1
Nye produkter for støping fra Finja 2
Nye produkter for støping fra Finja 3