Finja lanserer mobile arbeidsinstruksjoner i 3D om baderomsrenovering

Publisert 15.10.2018

Etter hvert som samfunnet blir stadig mer digitalt, har Finja Betong valgt å fokusere på mobile arbeidsinstruksjoner i form av animerte instruksjonsfilmer i 3D. Først ut er en serie om baderomsrenovering i tre trinn.

Filmen presenterer alle arbeidstrinn klart og tydelig med Finjas produkter og med instruksjoner om hvordan de skal brukes. Alle filmer starter med en klar beskrivelse av hva som trengs i form av verktøy og annet utstyr.

Den første filmen beskriver det første trinnet, gulvet; fra støping av gulvet til oppbygging av fall til sluk. Film nummer to viser tetting av vegger og gulv med Finjas dukbaserte tettesystem. Film nummer tre viser flisleggingen; montering, fuging og rengjøring.

Filmene gir klare og tydelige instruksjoner og mange nyttige tips. Bilde og tekst vises samtidig hele tiden, for å gjøre det lettere for brukeren å forstå og følge instruksjonene.

– Å kunne tilby pedagogiske og profesjonelle arbeidsinstruksjoner i form av animerte 3D-filmer er et naturlig neste skritt for oss i den digitale verden. Vårt ønske er selvfølgelig at filmene blir godt mottatt av så vel entreprenører som butikkpersonale, og at de blir brukt, sier Patricio Villarroel, adm. dir Finja Betong.

Våre tre mobile arbeidsinstruksjoner finner du her.

Mobile arbeidsinstruksjoner 1
Mobile arbeidsinstruksjoner 2
Mobile arbeidsinstruksjoner 3