Finja lanserer garasjeprosjekter med bevegelige arbeidsinstruksjoner og DIY-beskrivelse

Publisert 02.04.2020

I dag brukes garasjer til så mye mer enn et sted hvor du parkerer bilen. Hageverktøy og sykler lagres her, og mange bruker garasjen som et ekstra bod eller verksted. Garasjen er et viktig bygg og en drøm for mange. Finjas nye praktiske verktøy gjør det enkelt, inspirerende og morsomt å planlegge dette nye byggeprosjektet.

Finja fortsetter sin satsing på bevegelige av arbeidsinstruksjoner og lanserer fire filmer som trinn for trinn går gjennom de ulike arbeidstrinnene som oppstår når en garasje skal mureres og pusses: Støpe ringmur, mure vegger, Pusse utvendig og Pusse innvendig. Selskapet tilbyr profesjonelle bevegelige arbeidsinstruksjoner i 3D for å tydeliggjøre hvordan produktene brukes i de forskjellige arbeidstrinnene.

Sammen med de bevegelige arbeidsinstruksjonene lanserer selskapet også en ny DIY-beskrivelse med en fullstendig materialspesifikasjon for en murt og pusset dobbeltgarasje. Du legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme. 

I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene til din nye garasje med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

Garasje
Garasje 2
Garasje 1