Finja lanserer 30 kvadratmeter stort murt og pusset fritidshus

Publisert 17.02.2021

Finja fyller på sin gedigne katalog av DIY-prosjekter med en 30 kvm stort fritidshus. Med et murt og pusset fritidshus får du et bygg med sjenerøse rom, perfekt som for eksempel bolig for tenåringen eller som utleiebolig. Virkeliggjør drømmen om det ultimate fritidshuset, annekset, generasjonsboligen eller hobbyrommet med Finjas seneste gjør det selv-prosjekt.

Fordelene og mulighetene med å mure og pusse fritidshuset er mange. Et steinhus står i generasjoner, krever minimalt med vedlikehold og er både brannsikkert og fuktsikkert. Dertil også energigjerrig og klimasmart i løpet av hele sin lange levetid. Det fordelaktige økonomiske perspektivet og særlig levetiden på bygningen er også noen av de store fordelene med et steinhus.

Det nye og større fritidshuset er tilgjengelig på Finjas hjemmeside. På finja.no/diy finnes over 50 andre komplette prosjekter, f.eks. forskjellige typer murt og pusset garasje, fritidshus, utebod, drivhus og anneks. Prosjektene består av en fullstendig og ferdigutmålt materialliste, arbeidsbeskrivelse og tegninger. Flere av prosjektene er også tilgjengelige som AR-objekter. AR, som står for augmented reality (forsterket virkelighet), åpner for muligheten til digitalt å plassere prosjektet på den tenkte byggeplassen.

Bestill ditt neste byggeprosjekt fra Finjas e-handel på finja.no. Betaling skjer med Klarnas velkjente betalingstjeneste, og levering skjer direkte til døren eller til byggeplassen. På finja.no finner du beregningsprogram og verktøy som forenkler prosjekteringen av prosjektet. Her finnes ferdigutmålte byggeprosjekter med tegninger og arbeidsinstrukser.

DIY Fritidshus 30 kvm 1