Finja fortsetter satsningen på AR - lanserer 30 kvadratmeter sykkeloppbevaring

Publisert 15.03.2021

Finja fortsetter satsningen på AR, augmented reality, og lanserer nå et nytt AR-objekt på finja.no. Som før utfyller 3D-objektet allerede tilgjengelige DIY-beskrivelser og gjør det dermed enda enklere for de som vil mure og pusse hjemme.

Med sin vakre utforming er sykkeloppbevaringen det perfekte oppbevaringsstedet for sykler, mopeder, motorsykler og hageredskaper. Oppbevaringen på 30 kvadratmeter er god størrelse og passer like godt for den store familien som for borettslag eller andre eiendomseiere som ønsker å gi beboerne en god lagringsplass.

DIY-beskrivelsen inneholder tegninger samt en liste over materialer og en trinnvis beskrivelse av hvordan konstruksjonen er strukturert og på hvilken måte Finjas produkter brukes. Nå legges det til et AR-objekt som plasseres digitalt på byggeplassen ved hjelp av en mobil eller nettbrett.

AR-objektet kan deretter spinnes og flyttes rundt, noe som gir deg en god titt på hvordan den vil se ut når den ferdige sykkeloppbevaringen er på plass. Når du er fornøyd, kan du gå nærmere og til og med gå inn i objektet for å få en følelse av det totale arealet på innsiden.

Sykkeloppbevaringen, med sitt spesielle designspråk, vil være et spennende element i både private og offentlige miljøer. Den sjenerøse plassen gir store muligheter for lagring, og den solide konstruksjonen vil beskytte mot både vær og vind i lang tid framover.

På finja.no er det over 50 forskjellige DIY-er, og flere av disse er nå også tilgjengelige som AR-objekter. Besøk finja.no/diy og la deg inspirere av vårens og sommerens kommende byggeprosjekter. Bestill dit neste byggeprosjekt i vår e-handel, på finja.no.

AR sykkeloppbevaring 1