Finja forenkler planleggingen for en murt og pusset stall med et nytt AR-objekt

Publisert 03.11.2021

Gjennom inspirerende og komplette byggeprosjekt ønsker Finja å vise hvilke muligheter som finnes ved å mure og pusse. De komplette DIY-prosjektene inneholder fullstendig materialliste, tegninger og steg for steg anvisninger i byggeprosessen.

Nå tilfører vi ytterligere et AR-objekt til våre populære DIY-prosjekter. Neste på listen står en moderne stall som måler 64 kvm og som enkelt kan utvides ved behov.

AR, augmentet reality (utvidet virkelighet) gir brukeren mulighet til å digitalt utplassere byggeprosjektet på en tiltenkte byggeplassen. Deretter er det mulig å vri, vende og flytte objektet til man har funnet den perfekte plassen. Det er mulig å gå inn i bygget og gjennom skjermen se hvordan det for eksempel vil være å se ut gjennom vinduet. I Finjas AR-objekt er det tre bokser som gjør at du får et godt bilde av den innvendige plassen.

I en ny og veltilpasset stall trives både dyr og mennesker, og den murte og pussede konstruksjonen er dessuten brannsikker, ufølsom for fuktighet og praktisk talt vedlikeholdsfri.

Finja stiller allerede med en rekke andre AR-objekter, som for eksempel to varianter av anneks/fritidshus, garasje, utekjøkken og carport blant mange andre objekter. På finja.no er alle våre AR-objekter tilgjengelige.

AR Stall.jpg