Finja etablerer aksjeselskap i Norge

Publisert 07.01.2015

Finja fortsetter å utvikle sin virksomhet i Norge og starter aksjeselskapet Finja Betong AS. Målet er å fremme virksomhetens positive utvikling og styrke den slik at den kan vokse. Virksomheten som tidligere har vært en resultatenhet i Finja Betong AB blir et selvstendig selskap fra og med januar 2015.

Finja Betong AS

I Norge står Finja for en rask og spennende utvikling innen mur og pusset bygg. Siden den første etableringen in 2011 har det norske markedet tilbudt spesialkunnskap og tilpassede produkter, noe som blir enda lettere å tilby nå som Finja Betong AS etableres. Det lokale nærværet og den tette kontakten med kundene og leverandørene blir en klar fordel for alle parter.

– Vi viser tydelig at det norske markedet er viktig for oss og at vi har til hensikt å skape langsiktige, positive relasjoner med våre kunder i Norge. I takt med at vi vokser stiger også forventningene til oss. Da er satsningen på det norske datterselskapet Finja Betong AS et naturlig steg å ta, sier Gull-Britt Jonasson, VD i Finja.

Finja Betong AS