Finja DIY – mur en garasje til robotgressklipperen

Publisert 10.07.2020

Finja Betong lager inspirerende gjør det selv-prosjekter. I sin nyeste DIY-beskrivelse viser selskapet hvordan du kan mure en trygg garasje til robotgressklipperen.

Stadig flere kjøper seg robotgressklipper, og naturligvis ønsker man at de kan parkere i en fin og praktisk garasje mens de lades. Du kan raskt og enkelt mure en værbestandig og vedlikeholdsfri garasje med Finjas murblokk og tørrmørtel. Garasjen kan også overflatebehandles med Finjas silikatmaling, slik at den passer sammen med huset ditt.

Finja har laget en gjør det selv-beskrivelse med instruksjoner som forklarer fremgangsmåten trinn for trinn. På finja.no kan du forvandle materiallisten til en komplett innkjøpsliste med et klikk. Listen kan du skrive ut og ta med deg til nærmeste forhandler av Finja Betongs produkter.

Det er både morsomt og enkelt å bygge en solid garasje til robotgressklipperen med Finjas produkter. Garasjen krever ikke vedlikehold, og den beskytter din hardtarbeidende robotgressklipper selv under de verste høststormene.

DIY - Mur en garasje til robotgressklipperen 1
DIY - Mur en garasje til robotgressklipperen 2