Få hjelp med planleggingen av sommerens byggeprosjekt - mur og pusset drivhus nytt AR-objekt fra Finja

Publisert 30.03.2021

Et drivhus er så mye mer enn et sted der blomster, grønnsaker og frukt kan blomstre. I dag er det et samlingssted, et ekstra rom i hagen hvor du kan sosialisere, slappe av og nyte.

Finja fortsetter sin utvikling av AR, utvidet virkelighet, og lanserer nå et drivhus. Som før kommer AR-objektet med en DIY-beskrivelse, komplett med tegninger og en liste over materialer som kan bestilles fra selskapets e-handel på finja.no.

Drivhuset i beskrivelsen er 13 kvadratmeter stort, med to vegger muret i full høyde og de andre veggene muret til en tredjedel. Dette betyr at du får en jevn temperatur gjennom dagen da murveggene i full høyde lagrer varmen som de deretter slipper ut når det blir kaldere. Drivhuset kan derfor også fungere som et orangeri.

Ved hjelp av AR-objektet kan du plassere drivhuset digitalt i hagen, rotere bygningen og se hvordan den ferdige konstruksjonen vil se ut på stedet. Du kan også praktisk talt gå inn i drivhuset og se den totale arealet og se ut gjennom de store vinduene.

På finja.no gis praktiske tips og råd til de som planlegger å gjennomføre et større byggeprosjekt. Ting du må huske på når du for eksempel bygger utebod, hytte, anneks eller et drivhus er; bruksområder, hvis du trenger vann og varme og om bygningen skal isoleres eller ikke. Med Finjas praktiske tips og digitale verktøy blir planleggingen av bygningen lagt til rette for og du får god forståelse av hva prosjektet vil bety.

Drivhuset er et av over 50 forskjellige DIY-prosjekter tilgjengelig for nedlasting på Finjas nettsted finja.no. Hvert prosjekt inneholder en trinnvis beskrivelse som viser hvert byggetrinn, tegninger og liste over materialer som kan bestilles fra selskapets e-handel på finja.no.

Drivhus med AR 1
Drivhus med AR 2