Evigheten - ro for kropp og sjel

Publisert 05.04.2016

Finjas Evigheten har et enormt antall mulige funksjoner. Den moderne lille hytta er fleksibel i både form og utseende, slik at du kan tilpasse den etter dine behov og ønsker. Vel på plass, står den stabilt og vedlikeholdsfritt i flere generasjoner til å bruke og glede seg over.

Å dekorere Evigheten som et rom for overnatting fungerer glimrende. Du får ro og en fredelig oase samtidig som at du ikke trenger å gi avkall på komfort. Tvert imot kan du lage en praktisk, hyggelig og svært personlig atmosfære for en god natts søvn.

Kanskje du er på utkikk etter et sted for hvile og restitusjon, eller du ønsker å skape en hyggelig og spennende overnatting for gjester. Uansett bringer evigheten fred og ro samtidig som den beskytter mot både fukt, mugg og frost og opprettholder en jevn innetemperatur.

To i én
Med Evigheten behøver du ikke velge. Du får to resistente overflater, en indre og en ytre, som kan brukes på forskjellige måter og som dermed utfyller hverandre. Etter en avslappende kveld eller en nydelig kort hvile kan du bare åpne opp, gå ut på terrassen og suge inn omgivelsene.

- Evigheten er det ultimate hageskuret. Med sine endeløse bruksområder viser det virkelig bredden og mangfoldet murte og pussede bygninger byr på. At Evigheten er brannsikker, lyddempende og naturlig pustende gjør det til et glimrende soveplass, sier Veronica Jensen hos Finja.

Evigheten 9
Evigheten 10
Evigheten 8