Evigheten - murt med følelse

Publisert 26.05.2015

Lengter du også etter ro og fred i blant? Med Finjas Evigheten skaper du din egne harmoniske oase der du får muligheten til både avkobling og stillhet. Den moderne boden og uteplassen kan forvandles til nesten hva som helst og ettersom den passer til en rekke forskjellige formål blir den til glede for hele familien.

Fleksibel i formen

Det går an å tilpasse utseendet etter omgivelsene, og det finnes mange muligheter for kreativitet. Du kan for eksempel sette en personlig touch på fasaden eller velge å lage tak av glass eller plast for å slippe inn mer lys. Den runde, vakre formen smelter enkelt inn i omgivelsene og gir en følelse av ro. At Evigheten i tillegg har to rom å by på, ett inne og ett ute, gjør det til en attraktiv plass uansett vær og humør.

– Med Evigheten får du nyte godt av de fordelene murte og pussete bygg byr på, som brannsikkerhet, god ventilasjon og lydisolasjon. At paviljongen dessuten er vedlikeholdsfri og ikke påvirkes av fukt, mugg eller frost gjør den spesielt egnet for vårt nordiske klima, sier Veronica Jensen hos Finja.

Evigheten 7
Evigheten 6
Evigheten 5