DIY – Støp en barnevennlig knaggrekke

Publisert 23.06.2020

På Finja er kjærligheten til betong stor, enten det er en lysestake eller en boligbygging. For å gjøre det enklere for alle DIY-ere, lanserer selskapet en annen film på finja.no. Denne gangen er det opprettelsen av en knaggerekke presentert i et bevegelig form.

En leken betonghenger passer perfekt til barnas klær og fungerer også i hallen som i barnas rom. Det er også en utmerket gave til bursdagen, og kan tilpasses basert på mottakerens smak og interesse. Filmen bruker dyr som kroker, men de kan selvfølgelig være noe valgfritt.

Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner både i tekst og film for alle moment fra form til ferdig knaggrekke og en komplett materialespesifikasjon. 

Finjas nettsted kombinerer store DIY-prosjekter, som fritidsboliger og garasjer, med de mindre, som boller og brevbokser. Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner for alle moment og en komplett materialespesifikasjon. Du legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme.

I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.