DIY - Finja lanserer et murt og pusset drømmehus

Publisert 10.03.2021

Fordelene med å mure og pusse boligen er mange. Et murhus står i generasjoner, krever minimalt med vedlikehold og er både brannsikkert og fuktsikkert. Finja forenkler nå design og nybygg ved å presentere sin nye gjør-det-selv beskrivelse: Et murhus på to etasjer. DIY-beskrivelsen er ment som en inspirasjon for de som ønsker å få en dypere kunnskap om hvordan de skal mure og pusse huset deres. Materialelisten gir en oversikt over materialforbruket til prosjektet og kan bestilles fra selskapets e-handel på finja.no.

Et murt og pusset hus er slitesterkt og klimasmart og har mange fordeler. Huset vil være brannsikkert, ufølsomt for fuktighet og en investering for fremtiden og for fremtidige generasjoner.

For den nye DIY-beskrivelsen, er det også fire bevegelige arbeidsinstruksjoner som viser trinn for trinn hvordan du går frem til mur og pussing av et hus, fra ringmur til mur og pussing av vegger.

Finja.no/bygge-hus inneholder nyttige råd for å bygge et hus sammen med inspirasjon og digitale verktøy som letter planleggingen av prosjektet. Finja har blant annet utviklet en produktvelger og mengdeberegner for bygninger, som seksjon for seksjon beregner materialforbruket, hvis du ønsker å beregne prosjektet selv.

Den nye DIY-beskrivelsen utfyller de tidligere verktøyene og arbeidsinstruksjonene i bevegelse. Alt for å inspirere og tilrettelegge for de som ønsker å skape fremtidens klimasmarte og bærekraftige boliger.

Finja har i flere år lansert store og små prosjekter med arbeidsinstruksjoner, materialeliste og tegninger. Selskapets nettside har over 50 DIY-prosjekter for nedlasting og bestilling.

DIY - Murt og pusset hus
DIY - Murt og pusset hus 1
DIY - Murt og pusset hus 2