DIY – Bygg et isolert hundehus i betong

Publisert 15.06.2020

Hunden sies å være mannens beste venn. Det er klart at du vil gi din venn det aller beste - et trygt og sikkert hus. Nå kan du enkelt mura et solid og vedlikeholdsfritt hundehus som hunden din vil definitivt nyte.

Hundehuset er inkludert i Finjas populære DIY-instrukser. Ved hjelp av lette klinkerblokker, mørtel, gips og betong, bygger du ditt eget unike og miljøvennlige hus for hunden. Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner for alle moment fra såle til tak og en komplett materialespesifikasjon. Du legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme.

I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

Finja arbeider kontinuerlig med nye ideer til DIY-beskrivelser, som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finner du både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for den som har murt, pusset og støpt tidligere. Hvis du ønsker flere tips og ideer, kan du gå inn på finja.no.

Bygg et isolert hundehus i betong 1
Bygg et isolert hundehus i betong 2
Bygg et isolert hundehus i betong 3
Bygg et isolert hundehus i betong 4