Bygg muren Grenseløs – vi viser deg hvordan

Publisert 13.04.2016

Våren er her og vi ønsker den velkommen med en inspirerende film som beskriver hvordan du enkelt kan bygge den stabile muren Grenseløs nøyaktig hvordan og hvor du vil. Filmen viser hvilke muligheter som finnes og hvor lett Grenseløs monteres ved hjelp av noen få verktøy.

Filmen presenterer våre ulike Grenseløs-blokker som du kan bruke til å bygge både rette og buede vegger. Du bestemmer selv om du ønsker å bygge lange eller korte, høyt eller lavt. Alt er mulig og Grenseløs fungerer både frittstående og som en støttemur. Videre er det to farger å velge mellom, grå og grafitt.

De smarte radieblokkene gjør det mulig å ta svingen helt ut, og det er like enkelt å bygge runde hjørner som fulle sirkler. Våre ende- og søyleblokker gjør det enkelt å lage hjørner og naturlig finish mens murkronen utgjør kronen på verket og sørger for at veggen får et enhetlig utseende.

– Murens fleksibilitet er vanskelig å slå. Samtidig er den både vakker og enkel å installere, sier Gull-Britt Jonasson, administrerende direktør i Finja.

Grenseløs film 1
Grenseløs film 2
Grenseløs film 3