Bjørn bygger bo – Renovere baderom

Publisert 28.01.2019

Björn Christiernsson er tilbake, og denne gangen har samarbeidet med Finja resultert i en film om hvordan et pålitelig, men samtidig vakkert og funksjonelt baderom skapes. Det er som vanlig en inspirerende produksjon, men den er også tydelig og enkel å følge. I filmen får du som ser på tips og råd om alt fra sparkling av gulvfall til flislegging, tetting og fuging.

– Det er en fornøyelse å bygge baderom med Finjas produkter. Jeg valgte å bruke selskapets dukbaserte tettesystem, noe som både var raskt og smidig. Snart sto en ny herlig oase klar til å tas i bruk, og dette rommet er i dag et av husets mest verdsatte, sier Björn Christiernsson.

Uansett om et baderom skal bygges fra grunnen eller renoveres, er målet med filmen å underlette arbeidet så mye som mulig. I tillegg til de ulike momentene, presenterer Björn også egnede produkter man kan bruke, som for eksempel EPS-betong, avrettingsmasse, tettesystem, flislim, fugemasse og silikon.

– Serien Bjørn bygger bo inneholder noen av de mest populære filmene på vår YouTube-kanal. Den utvides stadig og etter å ha fulgt Björn bygge både villa og anneks, var det naturlig å lage en film med fokus på bad også, sier Veronica Jensen hos Finja. 

Bjørn bygger bo - Baderom 2
Bjørn bygger bo - Baderom