Barnevennlig knaggrekke - Inspirert

Publisert 15.03.2018

Oppmuntre barna til å holde rommet ryddig og pent med en hjemmelaget knaggrekke støpt i betong. Den kan brukes til alt fra sykkelnøkkelen til morgenkåpen, og knaggene kan i prinsippet være hva som helst. Gå derfor ut fra barnets interesser eller ønsker for å gjøre den så personlig som mulig. Knaggrekken er et morsomt prosjekt å gjennomføre sammen, og kan være en fin gave.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du lager en støpt knaggrekke. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra form til ferdig knaggrekke.

Hva inspirerer deg?

Den støpte knaggrekken er lett å tilpasse ut fra forutsetningene, behovene eller ønskene som finnes. Du kan for eksempel gjøre den smal og høy hvis du har dårlig med plass på veggen, og husk at størrelsen bør ta høyde for antallet knagger.

– Dette er et godt eksempel på en gjenstand lagd av betong som også barna vil like. Den er leken og like mye en knaggrekke som veggpynt, og den setter et personlig preg på så vel barnerommet som gangen, sier Veronica Jensen hos Finja.

Barnevennlig knaggrekke 2
Barnevennlig knaggrekke 3
Barnevennlig knaggrekke 1