Avslappende poolhus – Inspirert

Publisert 11.07.2017

Forleng sommeren med et vakkert og avslappende hus ved poolen. Et herlig sted for sosial omgang og fest, eller for lange avslappende stunder og velfortjent avkobling. Den store vindusveggen gir næring til sansene, spesielt hvis huset plasseres med naturskjønn utsikt, og det fungerer utmerket både som gjesterom, atelier og hjemmespa.

Finja har utarbeidet en generell arbeidsbeskrivelse for et murt og pusset poolhus som med fordel kan legge grunnlaget for så vel et eget byggeprosjekt eller som et oppdrag for en håndverker.

Hva inspirerer deg?
Skap harmoni ved å gi poolhuset et tak som føyer seg inn i omgivelsene. Velg for eksempel plate eller shingel, eller hvorfor ikke et sedumtak som passer godt inn i hagen så vel som de øvrige naturlige omgivelsene.

– Huset er et perfekt supplement til poolen, som både små og store vet å sette pris på. Bruksområdene er mange, og når det står der ferdig bygget, står det seg i vær og vind. At det er murt og pusset gjør det slitesterkt og upåvirket av fukt, noe som selvsagt er en fordel, sier Veronica Jensen hos Finja.

Poolhus 1
Poolhus 2
Poolhus 3