Attraktiv fuglekasse i betong – Inspirert

Publisert 23.05.2018

By inn småfugler til en elegant og moderne liten bolig. Din hage, balkong eller uteplass berikes med liv samtidig som du gjør det enklere for dyrene. Den støpte fuglekassens minimalistiske utseende smelter lett inn i omgivelsene, og kassen blir en dekorativ utsmykking uansett plassering. At den er gjort av betong, gjør den ekstra slitesterk mot vær og vind.

Finja har utarbeidet en gjør-det-selv-beskrivelse for hvordan du lager en støpt fuglekasse. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra form til ferdig kasse. I tillegg til dette er det også en film på selskapets Youtubekanal.

Hva inspirerer deg?
Fronten er enkel å tilpasse, et forslag er å dekorere den i en farge som stemmer overens med det eksisterende miljøet. Du kan for eksempel male en fugl eller skrive en hyggelig tekst til fuglene. Ønskes mer enn en kasse, er det naturligvis mulig å gjenbruke formdelene flere ganger.

– Tilby en støpt bolig, og få herlig selskap og livlig musikk i form av fuglekvitter på kjøpet. Våre bevingede venner kommer garantert til å verdsette sitt nye hjem, uansett tidspunkt på året, og siden det er laget av betong, stenger den dessuten ute lyd og blir et uberørt tilholdssted, sier Veronica Jensen i Finja.

Fuglekasse 1
Fuglekasse 2
Fuglekasse 3