Anneks – uendelige muligheter

Publisert 12.06.2017

De umåtelig populære anneksene må ha en øvre grense hva angår størrelse, men for øvrig kan de varieres i det uendelige. For deg som har behov for flere sengeplasser lanserer Finja nå enda en variant av anneks med en annerledes planløsning enn før. Med en større hems skaper man bedre muligheter for å bo permanent, men det passer selvsagt også bra for gjester langveis fra eller tenåringer og deres overnattende kompiser.

Finja har utarbeidet en generell arbeidsbeskrivelse for et murt og pusset anneks som med fordel kan legge grunnlaget for så vel eget byggeprosjekt eller som et oppdrag for en håndverker.


Hva inspirerer deg?
Du kan selvsagt innrede annekset i stilen du vil ha, men glem ikke at du også utvendig kan tilpasse huset etter egen smak. Hvis du for eksempel vil ha en struktur i fasaden, anbefaler vi Finjas Edelpuss, som du får i ulike varianter alt etter hvilken grovhet du ønsker. Du kan selvsagt også velge mellom en rekke ulike farger når du skal male huset.

– Hvem har vel ikke ønsket seg mer plass hjemme? Med et anneks får du de der ekstra kvadratmeterne som du kan fylle med det du mangler, sier Veronica Jensen hos Finja

Anneks 5
Anneks 6
Anneks 4