Anneks – ditt andre hjem

Publisert 07.03.2017

Virkeliggjør din drøm og bygg en ekstra bolig i form av et anneks på tomten. 25 kvadratmeter kan brukes til mye: fritidshus, gjestestue, utleie eller hva enn du ønsker. Med Finja Anneks utnyttes det tillatte arealet maksimalt og den veldisponerte planløsningen skaper en følelse av luftighet som gjør at man får følelsen av god plass.

Finja har laget en arbeidsbeskrivelse for et murt og pusset anneks som med fordel kan være grunnlaget for både egen bygning og for et oppdrag til en entreprenør.


Hva inspirerer deg?
Ønsker du å gjøre annekset mer personlig, kan du for eksempel komplettere det med en vakker asfaltert gårdsplass og et allsidig pergola som blant annet fungerer som vindfang, og lage en uteplass utenom det vanlige. Selv fargevalget er svært viktig for det endelige resultatet.

– Et anneks kan fort vise seg å være det du har savnet aller mest. Ekstra plass til alt fra hobbyen, overnattende gjester, tenåringen og deres venner. Et perfekt sted både for å være sosial og skapende, med andre ord, og en herlig følelse av å være hjemme, men borte, sier Veronica Jensen hos Finja.

Anneks 2
Anneks 1
Anneks 3