​Romslig sykkeloppbevaring - Inspirert

Publisert 10.09.2018

Et stort og flott oppbevaringshus til sykler av alle slag skaper orden på tomten og beskytter mot regn- og ruskevær. Oppbevaringshusets spesielle formspråk blir dessuten et spennende innslag i omgivelsene og det sjenerøse rommet gir plass til ytterligere oppbevaring av for eksempel gressklipper, hageredskap og grill.

Finja har utarbeidet en inspirasjonsbeskrivelse for å bygge en murt og pusset sykkeloppbevaring. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og skaffe, fra grunn til komplett oppbevaringshus.

Hva inspirerer deg?

Det runde espalieret i hjørnet er en morsom detalj, men du kan også gi den en annen form og plassere den et annet sted. Dersom du velger å sette inn vindu i stedet for åpne
espalierer kan det lille huset få andre bruksområder.

– Å holde familiens sykler i en oppbevaringshus har selvfølgelig en rekke fordeler. I tillegg er sykkeloppbevaringshusen murt og pusset og derfor holdbart over tid, mens det krever minimal vedlikehold, sier Veronica Jensen i Finja.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt, pusset og støpt tidligere. For fler tips og idéer, se www.finja.no.     

Sykkeloppbevaring
Sykkeloppbevaring 3
Sykkeloppbevaring 2